Мой Киев - �нтернет-журнал «Мой Киев»

Архітектори розробляють проект меморіалу біля зруйнованого мосту між Ірпінем і Києвом

мост Ірпень Війна принесла багато лиха та страждань українському народу. Наше покоління буде пам'ятати ці страшні події на протязі всього життя. Але все ж таки треба зберегти частинки цієї війни як пам'ять про незламність українського народу і пам'ятку для наступного покоління. 

Президент України, Володимир Зеленський повідомив у своєму вечірньому зверненні, що архітектори наразі розробляють проект меморіального комплексу, який буде присвячений історії зруйнованого окупантами мосту у Київській області, який з'єднував Ірпінь та Бучу з Києвом. 

Нагадаємо, що у своєму вечірньому зверненні до народу України, Володимир Зеленський розповів про нараду, яка була присвячена відбудові міст та громад, які окупанти намагалися знищити. 

Президент зауважив, що треба меморіалізувати те, що пережили люди під час війни. Треба зберегти частинки цього досвіду, щоб він нагадував усім поколінням українців про ту жорстоку і безглузду навалу, від якої Україна змогла відбитися. 

Так, наразі готується проект меморіального комплексу. Він розповість історію мосту, який з'єднував Ірпінь, Бучу та Київ. Історію людей, які рятувалися під цим мостом та дорогою від російських загарбників. 

 




Рейтинг 1.0 из 5. Голосов: 1
actualno секретные места Киева Киевские съемные квартиры стали многим не по карману Отдых под Киевом Места для романтических прогулок в Киеве