Мой Киев - �нтернет-журнал «Мой Киев»

Мер Віталій Кличко привітав всіх з Днем Києва

Київ 29 травня всі кияни, а також гості столиці святкують день міста, день Києва. З цієї нагоди, мер Києва Віталій Кличко привітав всіх з цим святом. Нагадаємо, що в цьому році Києву виповнилося 1540 років. 

Мер Києва, Віталій Кличко привітав жителів Києва з Днем міста. Києву сьогодні виповнилося 1540 років. 

«Київ – старовинний та сучасний, комфортний та енергійний. Наше місто розташоване на пагорбах Дніпра вже 1540 років. Гордий, непокірний, красивий. І ми його разом робимо ще кращим, бо душа нашого міста – це його люди! З Днем Народження, Київ. Дорогі кияни, з Днем Народження наше улюблене місто! Слава Україні і слава Києву!» - сказав у своєму відео зверненні мер міста. 

Віталій Кличко також показав як виглядає Київ під час війни. Він записав відео і показав, як живе місто під час війни. 

Пряма мова Кличка: "Історія нашого міста - це історія кожного з нас. Із сумом і радістю. Зі щоденною працею і приємним відпочинком. Зі звитягою і перемогами. Ми з вами боронимо нашу столицю, робимо її кращою і гарнішою.

Київ — серце України. І воно завжди битиметься нескорено і переможно!

Багато українських зірок також поділилися своїми спогадами відносно Києва, теплими почуттями, а також вітають місто і місцевих жителів зі святом. 




Рейтинг 1.0 из 5. Голосов: 3
actualno секретные места Киева Киевские съемные квартиры стали многим не по карману Отдых под Киевом Места для романтических прогулок в Киеве