Мой Киев - �нтернет-журнал «Мой Киев»

Генеральна прокуратура готує нову провокацію у справі Геннадія Корбана

106756 mediumГенеральна прокуратура готує проти Геннадія Корбана чергову провокацію.

Про це на своїй сторінці в мережі Facebook, з посиланням на джерела в правоохоронних органах, написав адвокат Олександр Мірошник, який захищав голову політради УКРОПу до того, як йому надали державного адвоката.  

За словами правозахисника, слідчі та прокурори мають повний доступ до медичної документації Геннадія Корбана, яку хочуть сфабрикувати. «Вони планують сфальсифікувати результати аналізів Геннадія і за цими даними звинуватити його у вживанні наркотиків. За цими сфабрикованими аналізами вони можуть повідомити Геннадію Корбану про нову підозру за статтею 309 Кримінального кодексу», – розповів адвокат, зауваживши, що головна мета слідчих, які використовують методи КДБ, – зробити політика в очах громадськості не лише злочинцем, а й наркоманом.

Враховуючи цю інформацію, Олександр Мірошник повідомив, що команда адвокатів Геннадія Корбана офіційно заявляє, що їхній підзахисний не вживає і ніколи не вживав наркотиків. «Геннадій Корбан готовий пройти обстеження в будь-який час», – наголосив правозахисник.




Рейтинг 0.0 из 5. Голосов: 0