Мой Киев - �нтернет-журнал «Мой Киев»

Мюнхен подарував Києву 12 реанімобілів

реанімобільСтало відомо, що Мюнхен подарує Києву 12 реанімобілів. Мер міста, Віталій Кличко розповів, що у Київ вже прибули 7 реанімобілей із 12, які були подаровані столиці України мерією міста-побратима Мюнхена.

Мер міста, Віталій Кличко розповів, що у столицю вже прибули 7 реанімобілей, подаровані Мюнхеном. Ще 5 авто будуть доставлені на наступному тижні. Також мер міста розповів, що ще у березні Мюнхен надав Києву 15 залізничних вагонів гуманітарної допомоги. Також медикаменти та медичну техніку. 

Мюнхен також гостинно приймає наших співвітчизників. Наразі, багато українців знаходяться саме у Мюнхені. 

Наразі, українці вимушені шукати прихисток у інших країнах, щоб захистити себе та своїх близьких, дітей. Багато країн запропонувала свою допомогу та роблять все можливо, щоб українцям вистачало усього необхідного. 

Нагадаємо, що раніше 21 машину швидкої допомоги передала Франція для української екстреної медичної допомоги. Також біля 20 машин швидкої допомоги для постраждалих від російської агресії відправить Великобританія. Папа Римський Франциск  також не залишився осторонь та подарував Україні автомобіль швидкої допомоги, який передали у використання одній із Львівських лікарень. 




Рейтинг 2.0 из 5. Голосов: 2