Мой Киев - �нтернет-журнал «Мой Киев»

Проект «Аудіокниги для людей із вадами зору»

audiobook       30 серпня 2013 о 18.00 в книгарні Є (вул. Лисенка 3) в рамках проекту буде презентовано чергову аудіокнигу для людей із вадами зору – вибрані вірші київського поета Леоніда Кисельова.

Ідея записати вірші Леоніда Кисельова належить відомому українському журналісту і телеведучому Андрію Куликову. Саме на презентації двох аудіокниг проекту минулого року, пан Куликов зачитав кілька віршів Леоніда Кисельова і висловив бажання взяти участь у записі збірки його поезій. Збірка двомовна, адже сам Кисельов почав як російськомовний поет, а згодом почав писати українською. Попри те, що Леонід Кисельов прожив усього 22 роки, його вірші дуже мудрі та образні, незалежно від мови – українська чи російська, це справжня глибока поезія, «красива і змістовна», як прокоментував сам Куликов. В коментарях журналу Whats On Куликов сказав: «Я долучився до проекту, бо поважаю ініціативи інших людей, а те що роблять мої молодші колеги- це приклад благородної справи на користь інших.  Щодо поезії Леоніда Кисельова – на мою думку вона красива і змістовна. Це був виклик для мене самого – начитати вірші і посприяти тому, аби інші дізнались, що таке справжня поезія.» 

Це вже сьомий диск в рамках проекту «Аудіокниги для людей із вадами зору», який був започаткований студентками Інституту Журналістики університету ім.Т.Шевченка Євгенією Вятчаніновою і Єлизаветою Олійник на кошти гранту «Ініціатива року». Аудіокнига «Леонід Кисельов. Вибрані поезії» записаний виключно на волонтерських засадах: диски надано групою компаній Фокстрот, тираж дисків здійснено компанією СіДі Імідж, друк поліграфії за сприяння молодіжної громадської організації Активність, свій професіоналізм, час і талант вклали звукорежисер Ігор Ісхаков, дизайнер Ілля Стронговський та журналіст і телеведучий Андрій Куликов.

Координатор проекту «Аудіокниги для людей із вадами зору» Катерина Кисельова

 




Рейтинг 0.0 из 5. Голосов: 0
actualno секретные места Киева Киевские съемные квартиры стали многим не по карману Отдых под Киевом Места для романтических прогулок в Киеве